بهگزارش میراثآریا، ولی جهانی گفت: گیلان دارای ظرفیتهای فراوان بالقوه در حوزه گردشگری بوده که به اختصار میتوان به ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی، بناهای و مجموعههای تاریخی و طبیعی ثبت جهانی اشاره کرد که تبدیل به یکی از مقاصد اصلی سفر در کشور شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان افزود: در راستای رونق و توسعه گردشگری، ادارهکل میراثفرهنگی گیلان نسبت به تسهیل سرمایهگذاری در استان اقدام که طی چند سال اخیر برای سرمایهگذاران حدود ۵۵۰ موافقت اصولی صادر شده است.
او تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده از سوی ادارهکل از دستگاههای صادر کننده استعلامات و مراجع صدور پروانههای ساختمانی، حدود ۲۰۰ مجوز ایجاد صادر شده است.
جهانی گفت: پروژههای در حال اجرای تاسیسات گردشگری با مجوزهای ایجاد صادره به تعداد ۳۵۰ پروژه بزرگ و کوچک در قالب احیای بناهای تاریخی ایجاد مجتمعهای گردشگری و... با برآورد حجم سرمایهگذاری تقریبی ۱۰هزار میلیارد تومان رسیده است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان بیان کرد: با بهرهبرداری این پروژهها حدود هشت هزار تخت به ظرفیت اقامتی استان اضافه و پیشبینی میشود برای ۵۰۰۰ نفر مستقیم اشتغال پایدار ایجاد شود.
او اظهار کرد: استان گیلان با ظرفیت محیط زیست فوق العاده، آببندانهای منحصر بفرد بلااستفاده، مدارس بلااستفاده بناهای تاریخی و … قابلیت سرمایهگذاری بیش از حد یاد شده داشته که با همکاری دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل میتوان به توسعه پایدار و اشتغال پایدار مناسبی دست یافت.
جهانی گفت: در این راستا همکاری دستگاههای منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن و بانکهای عامل بیش از پیش مورد انتظار است.
انتهای پیام/
نظر شما